Bedrijfswageninrichting & dubbele laadvloer

RGC car care is dealer van Worksystem Bedrijfswageninrichting. Worksystem maakt zowel standaardoplossingen als maatwerkoplossingen voor u en uw bestelwagen. Dankzij de hoge kwaliteit, ervaring en brede knowhow, in combinatie met de hoge eisen die aan productontwikkeling en -testen worden gesteld, is Worksystem toonaangevend in de branche. Door de uitgebreide mogelijkheden kunnen we een systeem creƫren dat perfect is afgestemd op u en uw bedrijf. Tijd is geld. Als u hier en daar een aantal minuten kunt besparen zult u het verschil voelen aan het einde van de werkweek.

Laadruimte betimmering

Laadruimtebescherming is de bescherming van uw bedrijfswagen en de basis voor een goede inrichting. Bij RGC car care kunt u terecht voor de een complete laadruimtebescherming, van zijwanden tot bodem van lat om lat tot betonplex. De hoogwaardige op maat gemaakte producten worden vakkundig gemonteerd. Samen met u bespreken wat de wensen zijn en komen zo tot de juiste producten en materialen. Gaat het om duurzaamheid of juist een lichtgewicht oplossing, u bepaalt. Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies.

Imperialen & accessories

Om uw bedrijfswagen optimaal te benutten is een imperiaal goede toevoeging voor het vervoeren van lange lengtes of een ladder. In ons assortiment hebben wij de hoogwaardige producten van Ugefa om uw bedrijfswagen compleet te maken. Op basis van uw wensen kiezen we de oplossing die het beste bij u past.

Een goede uitstraling is ook wat waard, ook daarvoor kunt u bij RGC car care terecht. Van sidebars en velgen tot zonneklep niets is te gek. Graag bekijken wij samen met u naar de mogelijkheden om uw visitekaartje net dat beetje extra overkomen te geven.

Corona update

Het coronavirus, hoe gaan we hiermee om als RGC Car Care?

Uiteraard bent u ondanks het coronavirus van harte welkom. Omdat de gezondheid voorop staat hebben we wel diverse maatregelen genomen om de kans op verspreiding bij een bezoek aan ons bedrijf tot een minimum te beperken.