CERAMIC GUARD Lak verzegeling

Blijvende glans

Ceramic Guard is een uniek product: een revolutionaire coating die een zeer goede bescherming biedt en de autolak sterk water- en vuilafstotend maakt. Met de Ceramic Guard-coating verdwijnen insecten en vuil als sneeuw voor de zon, telkens als u uw auto wast. De lak van uw auto is met Ceramic Guard optimaal beschermd tegen straatvuil, zout, UV-straling, agressieve chemicaliën en alles wat slecht is voor de lak. Ceramic Guard geeft de lak een duidelijk zichtbare glans en kleurdiepte.

Hoewel één laag voldoende is, kan de Ceramic Guard ook in meerdere lagen worden aangebracht. Daardoor wordt de beschermlaag dikker. Iedere laag versterkt de hardheid en de kleurdiepte van de lak.

Garantie

Een Ceramic Guard behandeling heeft een standaard garantie van drie jaar op het behandelde lakwerk. De garantie geldt alleen als de coating door een Ceramic Guard-specialist is aangebracht volgens de juiste methode.

Met Ceramic Guard 4life kiest u voor een nog langere garantie. Als u de jaarlijkse controle en onderhoudsbehandeling van Ceramic Guard laat uitvoeren, blijft de garantie geldig. Per controle en onderhoudsbehandeling geldt de garantie weer een jaar langer. Ceramic Guard-specialisten voeren de controle en behandeling voor u uit.

Wilt u meer informatie over het laten behandelen van het leer van uw auto? Neem vrijblijvend contact met ons op via onze contactpagina

In juli geopend op afspraak

Vanwege wisselende personeelsbezetting tijdens de vakantieperiode, zijn wij gedurende de maand juli uitsluitend op afspraak geopend. Om u toch graag persoonlijk van dienst te kunnen zijn, verzoeken wij u van tevoren even contact op te nemen. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via één van de onderstaande telefoonnummers.

Verkoop:  06 19991263

Werkplaats/overige vragen: 0342 442360