Interieur

Waarom interieur laten reinigen?

Niets zit zo comfortabel als een frisse auto zonder vlekken en viezigheid, maar wanneer je onverhoopt toch vlekken of viezigheid in je auto hebt krijg je dat niet gemakkelijk uit je auto. Daarom is een goede interieurreiniging al een behoorlijke klus, het vuil gaat namelijk tussen alle naden en kieren zitten.

Wij gebruiken speciale luchtgereedschappen om het vuil uit alle kieren te halen en op te zuigen. Alle panelen en onderdelen worden bij een interieurreiniging grondig gereinigd. Van kofferbak tot onder het dashboard, alles wordt aangepakt.

Na een complete behandeling glimt het interieur weer als nieuw zonder dat dit vet aanvoelt Natuurlijk wordt ook de bekleding inclusief vloermatten goed gereinigd, we doen dit zeer grondig en onder hoge druk zodat er geen oud vuil diep weg blijft hangen.

Voor een sterke vervuiling is het soms noodzakelijk om met een sproei- extractie machine (waterstofzuiger) de bekleding nat en diep te reinigen. Dit is bijvoorbeeld nodig bij vlekken of een vervuiling door overgeven of gemorst drinken.

Wilt u meer informatie over het laten reinigen van het interieur van uw auto? Neem vrijblijvend contact met ons op via onze contactpagina

Leave a Reply

Corona update

Het coronavirus, hoe gaan we hiermee om als RGC Car Care?

Uiteraard bent u ondanks het coronavirus van harte welkom. Omdat de gezondheid voorop staat hebben we wel diverse maatregelen genomen om de kans op verspreiding bij een bezoek aan ons bedrijf tot een minimum te beperken.