Wassen

Waarom auto wassen ?

Verschillende soorten vuil hechten snel aan de lak waardoor plekken ontstaan die moeilijk schoon te maken zijn, denk aan vliegen, vogelpoep en hars. Remstof is daarnaast een hardnekkig soort vuil wat gemakkelijk aan de velgen hecht door de geproduceerde warmte van de remmen.
Het wassen van de auto voorkomt aanhechting van het vuil en houdt de lak van de auto in optimale conditie.

Ter voorbereiding op het polijsten van de auto, wordt deze na het wassen nog met klei vrijgemaakt van aangehechte vervuiling. Na het wassen blijft op de lak altijd hardnekkig, vastzittend vuil achter. Denk hierbij aan boomsappen, insectenresten, teerspetters en chemische vervuiling. Met klei haal je deze vervuiling veilig en zonder te krassen van de lak af. De lak zal na de behandeling weer spiegelglad aanvoelen

Leave a Reply

In juli geopend op afspraak

Vanwege wisselende personeelsbezetting tijdens de vakantieperiode, zijn wij gedurende de maand juli uitsluitend op afspraak geopend. Om u toch graag persoonlijk van dienst te kunnen zijn, verzoeken wij u van tevoren even contact op te nemen. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via één van de onderstaande telefoonnummers.

Verkoop:  06 19991263

Werkplaats/overige vragen: 0342 442360